FRI FRAKT OVER KR. 499,-

Dildoens historie

Dildoen eller vibratoren, slik vi kjenner den i dag, ble oppfunnet for å avlaste leger som var trette i fingrene etter å ha stimulert kvinner til orgasme. Noe de gjorde for å kurere dem for hysteri - en "lidelse" utbredt blant kvinner. Hysteri er kjent så langt tilbake som til de gamle egyptere og grekere. De trodde årsaken var en løsrevet livmor som vandret rundt i kroppen, og som førte til at kvinner ble i dårlig humør. Da hjalp det å massere kvinnens underliv.

På 1800-tallet ble det anslått at 40 % av Londons kvinner led av hysteri. Årsaken til dette var puritanismen. Kvinner skulle ikke ha seksuelle drifter. Da var det et godt alternativ å dra til legen å få litt behandling for sin "lidelse". Dette førte til at legene ble utslitt i fingre og håndledd av å gi sine kvinnelige pasienter orgasme, og dermed behandling for hysteri. For å avlaste legene ble dildoen oppfunnet.

Oldtidens dildoer

The manipulator

I 1869 ble "the manipulator" oppfunnet av amerikaneren Georg Taylor. Det var en dampdrevet dildo som kjørte skaftet fram og tilbake. Det ble advart mot at bruken av maskinen var avhengighetsskapende. Hysteri som diagnose ble avskaffet så sent som i 1952.

Det finnes en lang rekke hjelpemidler. Noen er allmenne, det vil si at de påvirker på en gunstig måte den seksuelle fantasien og lysten. Det kan være musikk, kunst, erotisk litteratur eller pornografi. De fysiske hjelpemidlene omfatter blant annet gjenstander som dildoer, vibratorer og pubesring for å stimulere klitoris eller prostata.

The Manipulator

I dag er dildoen godt kjent for de fleste, og skapt for å gi seg selv og/eller partner nytelse. Noe puritanisme råder nok fremdeles, men snart har ethvert storsenter med respekt for seg selv en sex-butikk med tilbud til både han og henne. I tillegg er det lett å bestille det hjelpemidlet man føler behov for på nettet.

Dildo til mannen

Stimulering av prostatakjertelen er en vei til fantastiske orgasmer. Mange menn har aldri opplevd den intense orgasmen som kan oppleves ved å stimulere mannens G-punkt. Men stadig flere får opp øynene for denne viktige erogene sonen hos menn. Prøv selv, og opplev dypere og mer langvarige orgasmer ved hjelp av en dildo / prostatastimulator - med eller uten vibrasjon.

Prostata

Prostata sitter 4-8 cm inn i endetarmen, plassert opp mot magen, og er på størrelse med en valnøtt. Nytelsen oppstår ved å massere dette punktet - enten ved å gjøre det selv eller ved å få noen til å gjøre det for deg. Da kan en dildo gjøre nytten for begge to.

Den som er uerfaren med prostatas stimulerende gleder må ta seg god tid. Det er viktig å bruke et godt glidemiddel, som er tilpasset analsex. Dette er et silikonbasert glidemiddel som bidrar til å lindre ubehag, og som gjør det enklere å slappe av. Mange vil også føle seg mer avslappet hvis de er trygge på at tarmen er tømt. Det finnes hjelpemidler til det også - den såkalte analdusjen.

Prostatastimulering kan med fordel kombineres med andre typer sex, f.eks. er en blowjob den perfekte kombinasjonen hvis man vil ha alt på én gang! Mange menn bruker prostatastimulering for å utløse ekstra dype orgasmer, her er det bare fantasien som setter grenser. Kos deg på egen hånd og opplev noe mer enn den vanlige håndjobben, eller la din partner gi deg en helt ny opplevelse.

GS butikk har mange produkter som kan bidra til å finne mannens G-punkt.

En moderne dildo laget av PVC/Vinyl

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Ordinær pris
fra
Rabattert pris
fra
Ordinær pris
Enhetspris
Translation missing: nb.general.accessibility.unit_price_separator