FRI FRAKT OVER KR. 499,-

Personvernerklæring

Gaysir AS, org. nr 982 156 998, postboks 1526 Vika, 0177 Oslo, Norge ved GS butikk behandler personopplysninger i overensstemmelse med gjeldende lovgivning.

Dette er en erklæring som forteller hvilken informasjon du har krav på når Gaysir AS samler inn opplysninger. I tillegg vil det framkomme generell informasjon om hvordan Gaysir AS behandler personopplysninger.

PERSONVERNOMBUD
GS butikk har utpekt personvernombud. Personvernombudet har bl.a. som oppgave å påse at GS butikks behandling av personopplysninger skjer i overensstemmelse med gjeldede lovgivning.

Personvernombudets kontaktopplysninger er jim@gaysir.no

DE PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES
Når du bruker GS Butikk behandles personopplysninger som du gir til oss, som vi samler inn fra deg og som vi får om deg fra andre.

Denne erklæringen handler om hvordan Gaysir AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på gsbutikk.no.

Dette bør være viktig for deg - derfor håper vi at du tar deg tid til å lese gjennom informasjonen nedenfor nøye.

Nedenfor vil vi redegjøre for vår behandling av personopplysninger ved å være kunde på gsbutikk.no

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Eksempelvis navn, bosted, telefonnummer, e-post og IP-adresse.

Det kan også være en kombinasjon av de nevnte som gjør det mulig å spore hvilken person det dreier seg om.

Det vi har av data om deg er det du selv oppgir ved å handle i GS butikk.

Opplysningene lagres i våre databaser for å kunne levere den tjenesten eller varen du har bestilt, kommunisere med deg, samt for å forebygge svindel.

Følgende informasjon hentes inn av GS butikk:
Navn - Obligatorisk
E-post - Obligatorisk
Adresse - Obligatorisk
E-post nyhetsbrev - Valgfritt
Betaling via Vipps Checkout og Klarna (faktura)

Når du gjennomfører et kjøp i GS butikk, når du kontakter oss og når du benytter vår hjemmeside, eller kontakter oss på sosiale medier kommer vi til å hente inn personopplysninger om deg.

Denne informasjonen inkluderer ditt navn, fødselsdato (Klarna), kjønn, kontaktopplysninger, kundeopplysninger, IP-adresse, operativsystem, informasjon om den maskinvare og programvare du benytter, opplysninger samlet inn ved din kontakt med oss, som bl.a. informasjon om dine søkevaner (slik som geografisk plassering, sesjonstid, hvilke sider og sosiale nettverk du besøker hos oss, dine interesser samt informasjon om din øvrige bruk av våre tjenester og produkter), søke- og kjøpshistorikk, hvilke varer du har sett på eller lagt i handlekurven, betalingsmåte og saldo på konto og om du har kjøpt din vare på kreditt (Klarna), samt din aktivitet på våre sider, sosiale nettverk og på hjemmesiden.

PERSONOPPLYSNINGER OM DEG SOM VI FÅR FRA ANDRE
GS butikk kan komme til å motta e-post og annen korrespondanse som inneholder personopplysninger om deg, og GS butikk behandler derfor slike personopplysninger. Det kan for eksempel være informasjon vi mottar fra Klarna eller annen betalingsleverandør.

Om det er nødvendig kommer GS butikk til å informere deg som tredjepart om denne behandlingen.

RETTSLIG GRUNNLAG
Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnummer, e-postadresser og kjøpshistorikk i forbindelse med din kontakt med oss med det formål å kunne gi deg god kundeservice og for å administrere vårt kundeforhold med deg.

Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for at vi skal kunne overholde vår avtale med deg.

Vår interesse i å behandle dine personopplysninger til dette formålet går foran din eventuelle interesse av å beskytte ditt personvern.

Om du ikke oppgir ovennevnte personopplysninger har vi ikke mulighet til å levere våre produkter til deg, eller på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

REGNSKAPSFORMÅL
Vi behandler informasjon om transaksjonen mellom deg og oss til regnskapsmessige formål. Dine transaksjoner håndteres av Gaysir AS, og inngår i Gaysir AS' regnskap.

Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse som påhviler oss.

Personopplysninger som vi behandler til regnskapsformål behandles i henhold til gjeldende regnskapslovgivning.

INNSYN, RETTING OG SLETTING
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og du har rett til å be om retting hvis informasjonen skulle vise seg å være mangelfull eller feil.

Hvis du ønsker innsyn i de opplysningene vi har registrert om deg, oftere enn en gang i året, tar vi oss betalt et lite administrasjonsgebyr.

I visse tilfeller kan du ha rett til å få personopplysningene slettet eller be om begrensing av behandlingen, for eksempel hvis du ikke har gitt ditt samtykke eller har trukket samtykket tilbake.

DATAPORTABILITET
Du har rett til å motta en kopi av de personopplysningene du har gitt oss, i et strukturert format.

Til forskjell fra retten til innsyn i registrerte opplysninger, gjelder retten til dataportabilitet bare personopplysninger du har gitt oss, og som vi behandler basert på visse typer rettslig grunnlag, som f.eks. en avtale med deg.