FRI FRAKT OVER KR. 499,-

Start med luxus innerst

Start med luxus innerst

Vil du være ekstra fin når du går ut på årets julebord og feiringer? Da bør du begynne med det innerste plagget – underbuksen!

Her er noen utrolig flotte modeller, som vil gi akkurat den eksklusive følelsen du er ute etter. Unike modeller for de unike opplevelsene!

For hele vårt utvalg av eksklusivt undertøy - KLIKK HER!

Bestill nå og du har pakken i din postkasse i løpet av 1 til 3 virkedager! Fri frakt på bestillinger over kr. 999,-.

Glamorøs BRIEF av polyamid. Laminert livbånd og kontrastsømmer i skinnende "gull" over det hele for en eksklusiv finish. Designet og produsert i Barcelona.

Glamorøs BOXER av polyamid. Laminert livbånd og kontrastsømmer i skinnende "gull" over det hele for en eksklusiv finish. Designet og produsert i Barcelona.

Enestående BOXER laget av tynn, hvit polyamid. Laminert glitter i sølv over det hele for en eksklusiv finish. Også tilgjengelig som brief og jocks!

Enestående BRIEF laget av tynn, sort polyamid. Laminert glitter i sølv over det hele for en eksklusiv finish. Også tilgjengelig som boxer og jocks!

ES Luxury! Disse oser av eksklusivitet og luksus med lurex-tråder og livbånd i gullfarge. Velg mellom brun eller sort hovedfarge. Tilgjengelig som brief og boxer.

Versailles-inspirert mønster for et luksuriøs utseende og følelse. Helsvart livbånd med en gullfarget stripe i midten. Addicted logo i gullfarget silikon. Tilgjengelig i sort og rosa.
Slå deg løs med denne. En unik og helt spesielle brief med vakker gullkant. Laget av silkemyk polyamid. Modellen har innebygd ALMOST NAKED®-pose som gjør at du føler at du ikke har på deg noe i det hele tatt! Unleashed Gold Fringe Brief.

Eller passer det bedre med et dyrisk motiv?

En glittrende brief i sølv med slankende linning og innebygde ALMOST NAKED®-pose, som gir deg følelsen av at du ikke har på deg noe i det hele tatt! Prøv en Zebra brief fra Andrew Christian.
Andrew Christian sin voldsomt sexy Sheer Leopard Brief overlater ikke mye til fantasien med sitt gjennomsiktige stoff og jungel-kontraster.
Peekabo! Andrew Christian sin voldsomt sexy Sheer Leopard Ring Jock overlater ikke mye til fantasien med sitt gjennomsiktige stoff og jungel-kontraster.

For hele vårt utvalg - KLIKK HER!

Alltid FRI FRAKT på bestillinger over kr. 999,-. Ellers kr. 49,- pr. bestilling. Vi tar alle betalingskort, Vipps og Klarna.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Ordinær pris
fra
Rabattert pris
fra
Ordinær pris
Enhetspris
Translation missing: nb.general.accessibility.unit_price_separator